top of page
Etsi

Maalausintoa


Isoimpia tekijöitä päätöksessä vuokrata työtila Luovalta Ruukilta oli meidän ihana maalaushuone. Täällä mieli lepää ja taide syntyy luonnostaan. Kotioloissa tunsin kaiken taiteen ja käsitöiden tekemisen lähinnä ahdistavaksi tilan puutteen takia.

Nyt kun on kivat tilat missä tehdä, ongelmaksi muodostuu lähinnä vaikeus rajata omaa tekemistä niin että ei tulisi sohattua ihan joka suuntaan. Mulla on aina ollut taipumus suorittaa montaa asiaa samaan aikaan ja tekee tosi hyvää kun joudun aika rankasti jäsentelemään omaa tekemistäni tällä hetkellä. Olis vaan niin paljon kaikkia kivoja juttuja mitä tehdä!


Maalaamisen lisäksi ihanaa on vaneripalojen valmistuminen vihdoin! Oon odottanut kuin kuuta nousevaa että näen miltä suunnittelemani kukat näyttää puulla ja pian ne on hyppysissäni. Verkkokauppaan ja Ruuk Storelle tulee ensimmäisestä erästä myyntiin ainakin magneetteja ja avaimenperiä.


Tilaustöitä on tullut nyt pari kappaletta ja rohkaisen vielä laittamaan viestiä jos pidätte tekemästäni taiteesta, mielelläni suunnittelen yhdessä asiakkaan kanssa niin isompia kuin pienempiä töitä.


Mukavaa viikonloppua!

29 katselukertaa

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page