top of page
Etsi

Oma visio ja tulevaisuuden suunnittelu

Niinkuin aiemmassa postauksessa totesin, vihdoin tuntuu siltä että oma juttu alkaa löytyä. Kesällä hain tosi paljon sitä mitä kaikkea haluaisin ja etenkin voisin tehdä (mielessäni mahdollisuudet oli rajattomat), nyt ajatus on onneksi selkeytynyt ja tuotteita on valikoitunut muutama.


Tämän kuukauden olen keskittynyt kuitenkin vielä piirtämiseen, suunnitteluun ja viimeistelyyn. Nautin siitä, että saan tehdä ilman valtavaa stressiä, vaikka sitä stressiä tietysti on aina mukana jonkin verran.Mitä tuotteita sitten on tulossa?

Lanseeraan ennen joulua oman malliston kirjanmerkkejä, paperikortteja, avaimenperiä ja mahdollisesti korvakoruja. Ensimmäinen erä tulee olemaan pieni kokeiluerä, joten jos ehdottomasti haluat siitä jotain kannattaa se ostaa itselleen heti.Käsitöiden lisäksi olen aloitellut toista osaamisaluettani eli editointia ja videokuvausta. Pääsin toteuttamaan upean Eve Kulmalan kanssa hänelle sisältöä enkä malttaisi odottaa että näette mitä saimme aikaiseksi!

Tavoitteena olisi että tulevien vuosien mittaan kykenisin siirtymään täysin editoinnin ja käsitöiden pariin ja siirtymään täyspäiväiseski yrittäjäksi. Tuntuu absurdilta että se unelma on jo näin pitkällä toteutumassa.


Ihanaa alkavaa viikkoa!


- Nea


P.s. Vietimme eilen veljenpoikani ensimmäisiä synttäreitä ja tein hänelle osaksi lahjaa kuvassa olevan kortin, tästä tuli kyllä söpö ja teen vastaavia jatkossakin mielelläni! Taide on siitä ihana laji että aina voi kehittyä ja keksiä lisää ideoita, ja koen että saman vision voin tuoda myös editointiin.


51 katselukertaa

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page