top of page
Etsi

Tarra-arkkeja ja tonttuhommia

Päivitetty: 22. marrask. 2020

Ihan kohta on joulu! Osaa, kuten omaa puolisoani, lähinnä ärsyttää hössötys mutta itse olen aivan täpinöissäni! Tämä on meidän ensimmäinen joulu nelihenkisenä perheenä ja sen lisäksi yritys ottaa kunnon startin joulukuussa.


Ruuk Storella hyllyni alkaa näyttää aika kivalta, vaikkakin on vielä vailla niitä niin sanottuja päätuotteita joiden tilauksessa on ollut muutamia mutkia. Ei kuitenkaan hätää, aion saada ne joulukuuksi myyntiin! Ilmoittelen uutuuksista hyvissä ajoin jahka pääsen niitä ensin itse hipelöimään.


Uutuuksista puheen ollen, minun rakkaudella suunnittelemat tarra-arkit on nyt myynnissä Ruuk Storella ja verkkokaupassa. Verkkokauppaan tuli myös roimasti uusia kortteja ja pieniä tauluja, käy kurkkaamassa ja ehkä löydät sieltä jotain ihanaa itsellesi tai läheisille.

Jos valikoimasta uupuu juuri se sun näköinen tuote, laita viestiä niin suunnitellaan yhdessä.Joulukuun korttipajalle on vielä muutama paikka vapaana, laita viestiä jos haluat päästä itseksesi tai ystävän kanssa taiteilemaan!

22 katselukertaa
Post: Blog2_Post
bottom of page