top of page
Etsi

Aloittamisen vaikeus ja onnistumisen riemu

Musta tuntuu, että jopa yrityksen lanseeraus oli helpompaa kuin tämän ensimmäisen blogipostauksen tekeminen. Tämä on viimeinen silaus jonka suorittamista olen tiedostamatta lykännyt, mutta nyt se on vihdoin valmis! Kiitos kun luet.

Ajatus omasta yrityksestä, etenkin omasta käsityö- ja taideyrityksestä on kytenyt pinnan alla jo jonkin aikaa. Sitä itse aikaa ei kuitenkaan pikkulapsiarjen, opiskelujen ja töiden keskellä ole tuntunut löytyvän.


Eikä sitä aikaa olisi varmaan koskaan löytynyt, ellei Veera, Ruuk Storen toinen omistaja, olisi ehdottanut mulle työtilaa storen avokonttorilta. Kiitokset kuuluu myös toiselle omistajalle Annalle, joka on ottanut mut avosylin vastaan. Koen että mulla on aina ollut aika hyvä tuuri ja elämä on ohjannut mua oikeisiin paikkoihin oikeisiin aikoihin. Vaikka yrittäjyyteen takaisin hyppääminen alle puolivuotiaan vauvan kanssa hirvitti, koin että nyt tarvii taas ottaa vastaan mitä elämä antaa.Onneksi tartuin, luovan Ruukin yhteisö on mahtava paikka hakea omaa juttuaan, jota olenkin aktiivisesti viimeisen kahden kuukauden aikana etsinyt ja nyt tuntuu että suunnittelutyö on tehty ja on aika alkaa tykittää tuotteita. On ollut mieletön fiilis löytää uudestaan oma tyyli tehdä.


Täällä blogin puolella on tarkoitus avata enemmän elämää yrittäjänä ja kertoa erilaisista työvaiheista. Oon superkiitollinen jos viitsit jakaa postauksia täältä tai instagramin puolelta tutuille, jotka saattaisi olla kiinnostuineita mun taiteesta. Tilauksia voi tietysti tehdä myös omien toiveiden mukaan.


- Nea

P.S. Tässä postauksessa kuvia muutamista luomuksista. Tuotteita saa tilata instagramin tai sähköpostin kautta.


15 katselukertaa

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page